Dolly i beg your Pardon is de afsluiter van het Popup Festival 2018 op het museumplein!!

Dolly i beg your pardon is een charmante damestrio met zowel een grote liefde voor Amerikaanse akoestische muziek als bluegrass en country.

Wat deze band bijzonder maakt is hun interactie met het publiek en hun sprankelende meerstemmige zang rondom één microfoon. Hierbij begeleiden zij zichzelf op gitaar, mandoline, banjo, contrabas en ukelele.

Dolly I beg your pardon schrijft naast bewerkingen van Amerikaanse traditionals eigen nummers, liedjes die je raken omdat ze recht uit het hart komen en vol overtuiging gebracht worden.

In de afgelopen jaren is er veel gebeurd; vooral heel veel optredens op de meest uiteenlopende plekken. Zo was Dolly I beg your pardon te zien op festivals in Nederland, Frankrijk en Servië. Ze speelden in de Johnny Cash memorial en als voorprogramma van Rowwen Heze en Israel Nash. Ook het kleine, intieme podium past Dolly I beg your pardon goed.

In 2013 bracht de band hun eerste cd uit met de titel Homebound. De eerste editie hiervan is inmiddels bijna uitverkocht. Binnenkort verschijnt hun tweede cd.

Dolly I beg your pardon bestaat uit Ines van Deursen (contrabas, zang), Corina Golsteyn (gitaar, banjo, zang) en Mariska Petrovic (gitaar, mandoline, zang).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.