Zonder mensen en organisaties die meehelpen en ondersteunen kunnen wij niets!

Wij zijn daarom erg blij en dankbaar voor de vele hulp van vrijwilligers en organisaties en ook blij met de goede samenwerking met de media. Zowel landelijk, regionaal en lokaal. Het Pop-up Festival was te horen of te lezen op radio 2, op RTV Gelderland, De Gelderlander, op Ede Nieuws, Ede Stad, Edese Post en de Lokale omroep Ede zowel op de radio als op tv.

Daarnaast hebben we het geluk samen te werken met een aantal geweldige bedrijven en zzp-ers:

 

  Office Centre is dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen. Wij weten wat ondernemers nodig hebben. En dat is heel wat! In Ede zit Office Centre aan de Galvanistraat 86 en daar hebben ze ook een kopieer- en printservice met prettig en behulpzaam personeel. 

Office Centre drukte de A1 en A3 posters en kleurplaten van het Popup Festival. 

 

Nofruit helpt jou een bijzondere wereld te creëren door online zelf producten voor je interieur te ontwerpen. Producten die niemand anders heeft, omdat je ze zelf hebt bedacht waardoor ze een unieke, persoonlijke en toegevoegde waarde krijgen. Unieke producten, speciaal door jou, gewoon om je net iets gelukkiger te maken, daar draait het om bij nofruit! 

Nofruit ontwikkelde voor het Popup Festival de zitting voor de stoel van 3 meter hoog. 

 

Lunchroom “bij de Toren, eten & drinken“ is de plek in het hart van Ede om vóór, tijdens of na het winkelen gezellig wat te eten of te drinken. U kunt bij deze prachtige lunchroom terecht voor heerlijke koffie met gebak, een overheerlijke lunch en een smakelijke warme maaltijd. De Popup jury mag wordt tijdens het Popup Festival voorzien van het heerlijke eten en drinken bij Lunchroom Bij de Toren.

 

 Bij een verhuizing is het van belang dat alles vlekkeloos verloopt. Of je nu binnen Nederland verhuist of emigreert naar een ander land, Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgt uw complete verhuizing tot in de puntjes!

Het Popup Festival mag kunstinstallaties opslaan in de loods van Waaijenberg Mondial Movers. En heerlijke koffie drinken in de kantine. 

 

Paint Center is een professionele vrije verfgroothandel met vestigingen in Ede, Amersfoort, Eemnes, Kampen, Harderwijk en Alphen aan den Rijn. Al meer dan 20 jaar zijn zij een betrouwbare, betrokken en flexibele partner voor de professionele schilder. Uiteraard met een enthousiast team medewerkers die er voor meer dan 100% voor gaan!

Paint center zorgde ervoor dat het Popup Festival een stoel van 3 meter in de verf kon zetten.

 
 Geralda van Ginkel | Grafisch Ontwerp maakt (grafische) ontwerpen die mede de uitstraling van uw bedrijf bepalen. Met deze visuele ontwerpen bereikt u uw doelgroep met een eenduidige boodschap en onderscheidt u zichzelf van uw concurrent. Flexibele opstelling, persoonlijk contact en wisselwerking met de klant staan in elke opdracht centraal. 
 
 
Voor kostuums of verkleedkleding kunnen we altijd terecht bij Feestkleding365. Dit jaar gaat onze Festivalmascotte als de enige echte Darth Vader. 
 
Verder ondersteuning door:
Kringloop Goede Doelen winkel
AH centrum
Bouwmaat
Verhuurstad
Kippie
Hema
Gemeente Ede
Stichting Binnenstadmanagement
Pianohandel Meijer & Zn
Kringloop Ede Molenstraat
AXI Keukencentrum