Zonder mensen en organisaties die meehelpen en ondersteunen kunnen wij niets!

Wij zijn daarom erg blij en dankbaar voor de vele hulp van vrijwilligers en organisaties en ook blij met de goede samenwerking met de media. Zowel landelijk, regionaal en lokaal. Het Pop-up Festival was te horen of te lezen op radio 2, op RTV Gelderland, De Gelderlander, op Ede Nieuws, Ede Stad, Edese Post en de Lokale omroep Ede zowel op de radio als op tv.

Daarnaast hebben we het geluk samen te werken met bedrijven die ons wat gunnen bijvoorbeeld werkruimte en materiaal.

 

HSR Pallets is een dynamisch familiebedrijf dat zich richt op het inzamelen, sorteren en repareren van pallets om deze vervolgens weer aan haar klanten terug te leveren in de markt. HSR Pallets kan bedrijven ontzorgen in hun gehele palletstroom.

 

 Bij uw verhuizing is het van belang dat alles vlekkeloos verloopt. Of u nu binnen Nederland verhuist of emigreert naar een ander land, Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgt uw complete verhuizing tot in de puntjes. Wanneer u tijdelijk naar het buitenland verhuist, kunnen wij uw inboedel opslaan in één van onze opslagloodsen.

 

Paint Center is een professionele vrije verfgroothandel met vestigingen in Ede, Amersfoort, Eemnes, Kampen, Harderwijk en Alphen aan den Rijn. Al meer dan 20 jaar zijn wij een betrouwbare, betrokken en flexibele partner voor de professionele schilder. Wij leveren kwalitatief hoogstaande producten, met een zeer goede service en leveren veel gratis diensten om de proffesionele gebruiker te ondersteunen. Uiteraard met een enthousiast team medewerkers die er voor meer dan 100% voor gaan!

 

Fotograaf Edwin Nieuwstraten
Even een kleine voorstel rondje; ik ben Edwin Nieuwstraten, op drie december negentien-vijf-en-zestig werd ik op deze wereld gezet.
Mijn eerste aanraking met het fenomeen licht! jaren later kwam de fascinatie om dit licht te vangen op film, niets en niemand in mijn omgeving was veilig tot aan nummer 36..  
Er is na al die tijd niet veel verandert alles dat beweegt, stilstaat, los en/of vast zit probeer ik op zo interessant mogelijk manier te fotograferen. Begin 1995 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart.
Na mijn eerste succesvolle opdracht zijn er vele gevolgd, op de navolgende pagina’s zijn daar enkele recente voorbeelden van tentoongesteld. Voor een beter beeld kunt u altijd even contact opnemen om een afspraak te maken en het een en ander ‘live’ bekijken.
 
 
 Grafisch Vormgever Geralda van Ginkel
Heeft u een grafisch ontwerper nodig? Geralda van Ginkel | Grafisch Ontwerp maakt (grafische) ontwerpen die mede de uitstraling van uw bedrijf bepalen. Met deze visuele ontwerpen bereikt u uw doelgroep met een eenduidige boodschap en onderscheidt u zichzelf van uw concurrent. Maar ook voor illustraties kunt u bij me terecht. Uw wensen en eisen zijn het uitgangspunt voor het concept en ontwerp. Een goed ontwerp kost tijd en onderzoek. Tijdens het proces van concept tot een eindresultaat denk ik graag met u mee en zijn uw ideeën ook zeer welkom. Flexibele opstelling, persoonlijk contact en wisselwerking met de klant staan in elke opdracht centraal. Daarbij werk ik samen met een netwerk van specialisten (drukkers, fotografen, tekstschrijvers, webbouwers, beletteraars) waardoor ik elke opdracht met het juiste team van mensen kan uitvoeren. Wilt u meer informatie? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek en/of offerte aanvragen.Geralda van Ginkel | Grafisch ontwerp is aangesloten bij de BNO en hanteert hun algemene voorwaarden.
 
Cafe Railroad
theaterschool de Trap
Feestkleding365
Dorcas Hoogeveen
Kringloop Goede Doelen winkel
AH centrum
Bouwmaat
Verhuurstad
100%voetbal.nl
Kippie
Kruitvat
Hema
Makerslab
Gemeente Ede
Stichting Binnenstadmanagement
Pianohandel Meijer & Zn