Met de Poëziejukebox trekt Marquise Marthe van Bronkhorst als interactieve troubadour door de straten tijdens het Popup Festival. Kies uw stemming, draai het nummertje dat bij uw stemming hoort op de jukebox. Wacht tot er verbinding gemaakt wordt. Krijg een bijpassend gedicht toegefluisterd. Of draai de 0, ‘anders, namelijk..’, voor een verrassing…

Marthe staat ze dit jaar met het interactieve moordspel ‘Schaakmat’ in onder andere het Utrechts Kleinkunstfestival. In dit theaterstuk vindt het publiek de dader van een moord. Maar eerst met haar Poëziejukebox zaterdag op het Popup Festival in Ede centrum.

Marquise Marthe verzon al verhalen vanaf haar debuutboek dat ze uitbracht in de kring in groep 3. Zo verzon ze dat ze ooit als prinses of marquise geadopteerd zou worden door een rijke freule. (En andere avonturen). Maar in plaats daarvan.. ging ze studeren. Psychologie. Wetenschap. Geen verhalen meer. Voor haar afstudeeronderzoek vertrok ze naar Amerika. Daar.. werd ze in huis genomen door een rijke freule. Daar.. beleefde ze avonturen. Nu nog dat debuutboek uitbrengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.