Het Popup Festival 2020 is er van 5 tm 7 juni. Een cultureel feest in de openbare ruimte. Acts kunnen zich inschrijven tot 1 mei.

Het Popup Festival  biedt plek aan talent. Op het gebied van theater, zang, dans en kunstinstallaties. We programmeren lokale cultuurgroepen en kunstenaars, als ook landelijke en internationale acts. Naast het openingsprogramma op een vaste plek, is er op de andere dagen een programma voor diverse acts die zich verplaatsen door de openbare ruimte. De acts moeten telkens weer een nieuw publiek aan zich zien te binden. Dit kan in winkels, op pleinen, vanaf daken, in parkeergarages, in liften etc. 

We waarderen makers die durven te experimenteren. Het Popup Festival leent zich daar uitstekend voor. 

Talent uit binnen- en buitenland hebben tijdens de zesde editie van het Popup Festival weer de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan publiek. Een deskundige jury beoordeeld  acts op interactie, flexibiliteit en het verhaal dat de act vertelt. De winnaar ontvangt de Popup Wisselbokaal en een geldprijs. 

Artiesten, kunstenaars, cultuurgroepen kunnen zich tot 1 mei inschrijven via act@popupfestival.nl. 

Na een selectie wordt gekeken wie meedoen in het Openingsprogramma en welke acts geprogrammeerd worden in het programma van de zaterdag en zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.