De afsluiting van het Popup Festival is op het Museumplein met Popup in concert. Vanaf 15 uur begint het slotfeest met Soul Session om 16.30 gevolgd door het muzikale damestrio Dolly I beg your pardon. Iedereen is van harte welkom.

Soul Session, is een van de meest gedreven soulbands van dit moment. De band bestaat uit enthousiaste, ervaren muzikanten die keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. Het repertoire bestaat uit zowel uit hits van nu als de classics die iedereen kent. Soul Session heeft alles in huis om van een evenement een echt feest te maken.
De band is begonnen met drummer Martijn en zangeres Marjolein. Als snel volgde toetsenist Robertjan en na het plaatsen van een advertentie sloot bassist Michel zich aan. Het enige dat nog miste was een gitarist. Na een lange zoektocht vond de band Ramon, die uitstekend geschikt bleek voor deze rol. De verschillende karakters en stijlen dragen bij aan een afwisselende en unieke sound, die er gegarandeerd voor zorgt dat de dansvloer gevuld wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.