Het Popup Festival bestaat eind mei vijf jaar! In de vorige edities van de Popup Festival Kleurwedstrijd hebben we beroemde Edenaren over het voetlicht gebracht. We hopen dat alle kinderen en ouders hier veel plezier van gehad hebben (en wat geleerd).  

We zijn heel blij met alle kinderen (en volwassenen) die prachtige kleurplaten hebben ingeleverd de afgelopen jaren. Wist je dat vorig jaar een opa de kleurwedstrijd won? Hij was toen 83 jaar! De opa won een echte drone. Misschien heeft hij die aan z’n kleinkinderen gegeven, of misschien vliegt hij zelf de hele dag met z’n drone!

Nu na vijf jaar Popup Festival zijn we natuurlijk zelf ontzettend beroemd geworden in Ede. Je vindt daarom deze keer onze Festivalmascotte in de tekening. En muziek, theater, dans en kunst. Want dat is wat we doen: kunst voor iedereen! Van 24 t/m 26 mei zijn alle acts weer in Ede centrum te zien!

De kleurplaten zijn te krijgen bij de winkels in Ede centrum. Ga snel de tekening inkleuren en wie weet win jij deze keer mooie prijzen! Vul onderaan je naam, telefoonnummer (van je ouders) in en je adres. 

De prijsuitreiking is op het slotfeest op 26 mei om 16 uur op het Museumplein bij café Railroad. Als je er niet bij kunt zijn krijg je de prijs toegestuurd.

Veel plezier met de tekening! Als je klaar bent stuur ‘m op of breng ‘m langs bij:

Popup Festival, Merellaan 35

Patrick Eskandarian Tekenaar van de kleurplatenP


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.